Aatu Piispanen

 

Asianajaja Aatu Piispanen on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2006 ja suorittanut varatuomarin arvonimeen oikeuttavan tuomioistuinharjoittelunsa Kuopion käräjäoikeudessa vuonna 2008. Julkisella sektorilla toimiessaan Piispanen on perehtynyt erityisesti finanssi- ja insolvenssioikeuteen. Hän on toiminut mm. verotuksen oikaisulautakunnan esittelijänä Pääkaupunkiseudun verotoimistossa sekä apulaisvoutina Helsingin ulosottovirastossa.

Toimiessaan asianajoalalla Piispanen on perehtynyt erityisesti sopimus-, riita-, jäämistö-, ja insolvenssioikeudellisten asioiden hoitoon.

 

Jaakko Ruuskanen


 

Lakimies Jaakko Ruuskanen on valmistunut oikeusnotaariksi Åbo Akademista. OTM-tutkintonsa hän suoritti Turun yliopistossa valmistuen vuonna 2018. Opintojensa aikana Ruuskanen työskenteli pörssiyhtiössä harjoittelijana osakaspalveluiden, vahingonkorvausvaateiden ja verotuksen parissa. Lisäksi hän on työskennellyt konkurssiasiamiehen toimistossa avustaen ylitarkastajia konkurssipesien hallinnon valvontaan liittyvissä tehtävissä. Syksyllä 2018 Ruuskanen aloitti AP Law Officessa avustavana lakimiehenä keskittyen pääasiassa konkurssimenettelyn eri vaiheisiin, perintö- ja jäämistöoikeuteen sekä sopimus- ja riita-asioihin.

 

Timo Holmalahti

 

Timo Holmalahti on valmistunut historiantutkijaksi Helsingin Yliopistosta 1989 pääaineenaan poliittinen historia. Opintojen jälkeen hän on toiminut sekä Opetusministeriön asettaman työryhmän että Helsingin Yliopiston rahoittaman tutkimusprojektin tutkijana. Kokemusta liike-elämää ja yritystoimintaa koskevista kysymyksistä hän on puolestaan hankkinut toimiessaan runsaan vuosikymmenen ajan monipuolisissa yrityksen hallintoon, maahantuontiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

 

Sanna Nyyssölä

 

Sanna Nyyssölä valmistui vuonna 2020 Tallinnan yliopistosta kansainvälisen lain ja eurooppaoikeuden kandidaatiksi. Aiemmalta koulutukseltaan hän on Helsingin yliopistosta vuonna 2010 valimistunut musiikkitieteilijä. Nyyssölä on toiminut kymmenen vuotta musiikkibisneksessä niin Suomessa kuin ulkomailla Portugalissa ja Itävallassa, neuvotellen ja solmien mm. esiintymis-, hankinta-, tuotanto- ja levytyssopimuksia sekä hoitanut budjetointiin ja rahoitukseen liittyviä asioita. AP Law Officessa hänen pääasialliset työtehtävänsä koostuvat konkurssimenettelyn eri työvaiheista.