Aatu Piispanen

 

Asianajaja Aatu Piispanen on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2006 ja suorittanut varatuomarin arvon oikeuttavan tuomioistuinharjoittelunsa Kuopion käräjäoikeudessa vuonna 2008. Julkisella sektorilla toimiessaan Piispanen on perehtynyt erityisesti finanssi- ja insolvenssioikeuteen. Hän on toiminut mm. verotuksen oikaisulautakunnan esittelijänä Pääkaupunkiseudun verotoimistossa sekä apulaisvoutina Helsingin ulosottovirastossa.

Toimiessaan asianajoalalla Piispanen on perehtynyt erityisesti sopimus-, riita-, jäämistö-, ja insolvenssioikeudellisten asioiden hoitoon.

 

Jaakko Ruuskanen


 

Lakimies Jaakko Ruuskanen on valmistunut oikeusnotaariksi Åbo Akademista. OTM-tutkintonsa hän suoritti Turun yliopistossa valmistuen vuonna 2018. Opintojensa aikana Ruuskanen työskenteli pörssiyhtiössä harjoittelijana osakaspalveluiden, vahingonkorvausvaateiden ja verotuksen parissa. Lisäksi hän on työskennellyt konkurssiasiamiehen toimistossa avustaen ylitarkastajia konkurssipesien hallinnon valvontaan liittyvissä tehtävissä. Syksyllä 2018 Ruuskanen aloitti AP Law Officessa avustavana lakimiehenä keskittyen pääasiassa konkurssimenettelyn eri vaiheisiin, perintö- ja jäämistöoikeuteen sekä sopimus- ja riita-asioihin. Vuoden 2020 alusta Ruuskanen on toiminut luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana.

 

Olli Valtimo

 

Lakimies Olli Valtimo valmistui oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2021. Pro Gradu -tutkielmansa hän laati edunvalvontaoikeudesta, erityiskysymyksenä edunvalvojan kuulemisvelvollisuuden merkityksestä edunvalvojan päätöksenteossa. Opiskeluaikanaan Valtimo työskenteli valtiolla julkisten hankintojen, hallintopäätösten ja hallinnollisten asiakirjojen valmistelun parissa. AP Law Officessa avustavana lakimiehenä Valtimon toimenkuvaan kuuluvat pääasiassa konkurssimenettelyn eri vaiheet sekä perhe- ja jäämistöoikeudelliset toimeksiannot. 

 

Timo Holmalahti

 

Timo Holmalahti on valmistunut historiantutkijaksi Helsingin Yliopistosta 1989 pääaineenaan poliittinen historia. Opintojen jälkeen hän on toiminut sekä Opetusministeriön asettaman työryhmän että Helsingin Yliopiston rahoittaman tutkimusprojektin tutkijana. Kokemusta liike-elämää ja yritystoimintaa koskevista kysymyksistä hän on puolestaan hankkinut toimiessaan runsaan vuosikymmenen ajan monipuolisissa yrityksen hallintoon, maahantuontiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

 

Sanna Nyyssölä

 

Sanna Nyyssölä suorittaa Turun yliopistossa OTM-tutkintoa valmistuttuaan vuonna 2020 Tallinnan yliopistosta kansainvälisen lain ja eurooppaoikeuden kandidaatiksi. Opintojensa ohessa Nyyssölä on tehnyt lyhyitä projekteja muun muassa KONEelle sekä eurooppaoikeuteen erikoistuneelle S M Miettinen Oy:lle. Ennen oikeustieteen opintoja Nyyssölä opiskeli Helsingin yliopistossa musiikkitiedettä, ja valmistui filosofian maisteriksi vuonna 2010. Hän toimi kymmenen vuotta musiikkibisneksessä niin Suomessa kuin ulkomailla Portugalissa ja Itävallassa neuvotellen ja solmien mm. esiintymis-, hankinta-, tuotanto- ja levytyssopimuksia. AP Law Officessa hänen pääasialliset työtehtävänsä koostuvat konkurssimenettelyn eri työvaiheista.